O nama

Nakon 20 godina rada zvanicno je otvoreno preduzece.

Toliko godina rada samo putem preporuke dovoljan je argument za Vase povrenje.

Kuhinje, plakari, komode, police, klub stolovi, biblioteke...

Nakon 20 godina rada zvanično je otvoreno preduzeće. Obuhvat naših radova se sastoji od projektovanja, dizajna, proizvodnje, pa do finalne montaže nameštaja.

Nameštaj po meri koji proizvodimo: kuhinje, klasične i američke plakare, komode, kancelarijski kupatilski i nameštaj, biblioteke, radne stolove, police i još mnogo toga.

Toliko godina rada samo putem preporuke dovaljan je argument za Vaše poverenje. Srdačnost, profesionalnost i realnost u proceni i izvršenju rokova su samo deo onoga što ćete otkriti već u prvom kontaktu sa zaposlenima.

Zaposleni su prezadovoljni medjuljudskim odnosima i načinom rada, što takođe implicira na kvalitet rada. Broj zadovoljnih kupaca je sigurno trocifren i po utiscima sam siguran da su svi i više nego zadovoljni kako proizvodima tako i uslugom.

Naša najbolja reklama je sam kvalitet, način pružanja svih usluga i pozitivan utisak svakog našeg klijenta. Uverite se i sami u sve ovo! 

Na pravom ste mestu ukoliko želite da vaš nameštaj bude upečatljiv, kvalitetan, ekskluzivan, funkcionalan, sofisticiran i dugovečan.

Mali detalji su velika stvar i zato ćemo učiniti da svaki komad nameštaja budi poseban!

Piši nam

Ili nas kontaktiraj odmah
+381 65 8184 034

Odgovaramo u roku od 2minuta.

Open chat
Zdravo,
Kako ti možemo pomoći?