Kuhinje

Svaku kuhinju koju vidite na internetu, ili sami zamislite, mi pravimo identično

Njena svrha je da bude funkcionalna ali i da ulepša vaš prostor. Osim toga, kuhinja treba da bude kvalitetna i dugovečna.

Naše kuhinje po meri su funkcionalne sa odlično iskorišćenim prostorom, odlično raspoređene, modernog dizajna i estetski dovedene do savršenstva.

Svaku kuhinju koju vidite na internetu ili sami zamislite mi mozemo napraviti!

Naše bogato iskustvo i duga i slavna karijera u dizajniranju kuhinja po narudžbini garantuje da ćemo pronaći najoptimalnije rešenje za potpuno korišćenje kuhinjskog prostora, a istovremeno ćemo vašoj kuhinji pružiti elegantan i moderan izgled.

Vrlo često je potrebno pažljivo razmotriti i isplanirati, jer je potrebno voditi računa o veličini i arhitektonskim osobinama prostorije u kojoj će se nalaziti vaša kuhinja.

Kako mi to radimo?

Poznavanjem i praćenjem trenda i mode kroz savetime ćemo doći do idealnog rešenja, čak i kada su nestandardne dimenzije u pitanju.

Zatim biramo stila kuhinje. Ako je deo dnevnog boravka, treba se uklopiti sa ostatakom nameštaja ili će se namerno isticati ili odgovarati ostatku nameštaja. Možete se fokusirati na jedan od tri stila tipična za dizajn kuhinje: klasična (starovremenski izgled), minimalistička (moderna sa savršenim linijama i detaljima, funkcionalna) i moderan (fokus je na visokoj tehnologiji, od uređaja do dodataka, koji se odlikuje svetlim bojama, funkcionalnošću i komforom).

Treći korak vodi ka odabiru materijale od kojih će se izrađivati vaša prilagođena kuhinja. U savremenoj proizvodnji nameštaja koriste se različiti materijali za proizvodnju svojih proizvoda, kao što su univer i MDF.

Piši nam

Ili nas kontaktiraj odmah
+381 65 8184 034

Odgovaramo u roku od 2minuta.

Open chat
Zdravo,
Kako ti možemo pomoći?